COVID-19

Doe mee, help mee!

Help ons ONGEKEND ONRECHT bestrijden!

STREVEN: ÉÉN MILJOEN EURO (€1.000.000,-) VOOR BESTRIJDING VAN ONGEKEND ONRECHT

Denkt u ook wel eens dat er méér aan bestrijding van maatschappelijk onrecht moet worden gedaan? Dat u bepaalde in het oog springende maatschappelijke problemen het liefst eigenhandig zou willen aanpakken? Dat u de gedupeerden/slachtoffers ervan (of hun nabestaanden) graag persoonlijk zou willen helpen?

Dan is dit uw kans.

Wij willen namelijk alles op alles zetten om (de door ons) geselecteerde vormen van ongekend onrecht te bestrijden en uit te bannen.

uitstel van medische behandeling i.v.m. COVID-19

Het uitgesteld worden van medische behandelingen i.v.m. COVID-19 is er één van. Dat reguliere zorg, ook voor behandeling van bijv. kanker, moet worden afgeschaald en soms voor te lange tijd uitgesteld, is onacceptabel. (Je hebt toch niet voor niets al die tijd zorgpremies betaald?!)
Vooral als de reden daarvan is dat er geen bed en/of medisch/verplegend personeel beschikbaar zijn, omdat die worden bezet gehouden door COVID-19 patiënten. Tenminste als de desbetreffende COVID-19 patiënt eerder heeft geweigerd zich ertegen te laten vaccineren. Zoiets is namelijk niet uit te leggen en dus absoluut onacceptabel.

Dus laat je vaccineren!

De zorg moet immers voor iédereen beschikbaar zíjn en moet dat ook blíjven! De mensen bij wet (Zorgverzekeringswet) verplichtstellen ziektekostenverzekeringpremies te betalen en hen vervolgens de noodzakelijke medische zorg onthouden, is namelijk volstrekt onaanvaardbaar.

Wij maken ons o.a. sterk voor de beschikbaarheid van reguliere zorg voor eenieder die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en zich heeft laten vaccineren tegen het COVID-19-virus.

Help ons daarbij en geef ons de middelen daarvoor.

Zodat de meest kwetsbaren in de samenleving verzekerd zijn van goede medische zorg.

Wilt u daarbij helpen?

ONLINE DONEREN

Doneer dan uw bijdrage.

Wij van stichting Stop Lijnkaping e.a. ongekend onrecht willen €1.000.000,- bijeen brengen voor de bestrijding van ongekend onrecht.

De traditionele wegen om een maatschappelijk probleem op te lossen, werken niet altijd, zo is in de praktijk gebleken. (Kijk maar naar de Toeslagenaffaire.)

Wij willen het daarom anders en beter aanpakken.

En als heel Nederland meedoet – scholen, sportclubs, particulieren en bedrijven – kunnen we dit en nog veel meer bereiken. Doe mee, help mee en doneer!

Wij zijn volledig afhankelijk van giften en donaties om ons werk te kunnen blijven doen. Iedere bijdrage, groot of klein, is dus heel erg welkom. Door de ANBI-status zijn donaties evt. fiscaal aftrekbaar.
ANBI-logo

meldpunt uitstel van medische zorg door COVID-19

Wij gaan een meldpunt inrichten waarmee u uw (let wel: enkel en alleen vanwege COVID-19) uitgestelde medische behandeling onder onze aandacht kunt brengen.

(Druk op de RODE KNOP om terug te gaan naar ACTUEEL.)