help mee!

Doe mee, help mee!

Help ons ‘LIJNKAPING’ en ander ‘ONGEKEND ONRECHT’ bestrijden!

STREVEN: ÉÉN MILJOEN EURO (€1.000.000,-) VOOR BESTRIJDING VAN LIJNKAPING E.A. ONGEKEND ONRECHT!

Denkt u ook wel eens dat er méér aan bestrijding van maatschappelijk onrecht moet worden gedaan? Dat u bepaalde in het oog springende maatschappelijke problemen het liefst eigenhandig zou willen aanpakken? Dat u de gedupeerden/slachtoffers ervan (of hun nabestaanden) graag persoonlijk zou willen helpen?

Dan is dit uw kans.

Wij van Stichting Stop Lijnkaping e.a. ongekend onrecht willen alles op alles zetten om lijnkaping uit te bannen en daarnaast ook ander ongekend onrecht bestrijden.

Wij maken ons o.a. sterk voor de beschikbaarheid van gegarandeerd werkende telefoon/lijnverbindingen voor mensen die daar behoefte aan hebben. Bijv. omdat er een personenalarmering of e-health-voorziening mee verbonden is.

Online iemands telefoon/lijnverbinding kapen is nu namelijk (nog) als kinderspel zo makkelijk. Help ons hier verandering in te brengen. Geef ons de middelen daarvoor.

Zodat de meest kwetsbaren in de samenleving verzekerd zijn van een betrouwbare en gegarandeerd werkende 'life-line' voor hun persoons-alarmering of e-health-voorziening.

Wilt u daarbij helpen?

Doneer dan uw bijdrage.

Wij van Stichting Stop Lijnkaping e.a. ongekend onrecht willen €1.000.000,- bijeen brengen voor de bestrijding van lijnkaping en ander ongekend onrecht.

De traditionele wegen om een maatschappelijk probleem op te lossen, werken niet altijd, zo is in de praktijk gebleken. (Kijk maar naar de Toeslagenaffaire.)

Wij willen het daarom anders en beter aanpakken.

En als heel Nederland meedoet – scholen, sportclubs, particulieren en bedrijven – kunnen we dit en nog veel meer bereiken. Doe mee, help mee en doneer!

Wij zijn volledig afhankelijk van giften en donaties om ons werk te kunnen blijven doen. Iedere bijdrage, groot of klein, is dus heel erg welkom. Door de ANBI-status zijn donaties evt. fiscaal aftrekbaar.
ANBI-logo

(Druk op de RODE KNOP om terug te gaan naar ACTUEEL.)